Alta de subscriptor/subscriptora

Contribueix a fomentar la difusió de la recerca en català.

Promoguda per la Fundació Congrés de Cultura Catalana, la revista Pensem.cat possibilita el retorn social de la investigació acadèmica, especialment de l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats.

Una societat formada en base a coneixements científics validats és clau per garantir la salut democràtica. Si hi col·labores, contribuiràs a enfortir aquest vincle, un espai per posar en valor la recerca, el coneixement i l’anàlisi de la societat actual. Perquè hi ha coneixement que ens ajuda a entendre el món.

Fes-ho possible!

Pas 1/3: Les teves dades


Beneficis fiscals persones físiques:
En tant que donatiu a la Fundació Congrés de Cultura Catalana, podràs desgravar-te el 75% de qualsevol de les dues quotes en la declaració de l'any vinent. Així, la quota de 50€ equival a un pagament real de 12,5€, i la quota de 30€, un pagament de 7,5€.

Beneficis fiscals persones jurídiques:
Com a empresa podreu deduir-vos de l’impost de societats el 35% de l’aportació a la nostra entitat. A partir del 3r que aporteu una quantitat igual o superior us podeu deduir un 40%. La base d’aquesta deducció no pot excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedeixin d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que finalitzin en els deu anys immediats i successius.

Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència