Cert o fals? Coronavirus i teories de la conspiració

Un programa en què parlem de ciència política. Repassem investigacions acadèmiques, xerrem dels reptes de la disciplina i conversem amb els protagonistes. Amb la dosi justa de rigor | Conduït per Marc Sanjaume, Toni Rodon i Marc Guinjoan

Les teories de conspiracions internacionals abunden arreu.
per El Pati Descobert, 1 de juny de 2020 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La CoViD-19 l'ha creada un laboratori xinès per fer mal als Estats Units. El coronavirus és una arma biològica creada pels Estats Units per anar contra la Xina. L'atac de l'11 de setembre a les Torres Bessones va ser un atac orquestrat pel govern nord-americà per canviar la seva política internacional o nacional. L'home no va arribar mai a la lluna. Quatre exemples de les anomenades "teories de la conspiració". La crisi del coronavirus les ha tornat a posar de moda.

Però, què son les teories de la conspiració? Quanta gent se les creu? La gent de dretes se les creu més que la gent d'esquerres? Quin efecte provoquen? Són populars les teories de conspiració al nostre país? En parlem amb la professora de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona Carol Galais.


Subscriure's al podcast:

 

 

D'altres episodis:







 
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència